„Dar tu ai terminat?”

animal-2592_960_720   Din ciclul întrebări care strică momente, că tot am scris despre una, este și cea referitoare la starea culminantă din febra împreunării. Femeia răvășită și încă în stadiul de reglare a respirației e întrebată sistematic de către partener: „Dar tu ai terminat?”, „Ai avut orgasm?”. Se înfiripă un dialog despre ce a fost, de parcă participanții au fost alții, nu ei. Ca și cum au vizionat un film și se întreabă ca în bancul cu ardeleanul: „Bă, dar o prins-o până la urmă?”. Ea poate să răspundă: „Dar n-ai simțit?”, „Sigur că da”. Situația se poate acutiza, când el persistă: „Sigur nu te-ai prefăcut?”. Ca și cum era vorba de un casting, iar doamna nu voia să piardă rolul. Desigur că cine pune asemenea întrebări nu-și cunoaște partenera și chiar cum arată un orgasm, în general. Acum, în cazul bărbaților, când femeia e cea care întreabă, lucrurile stau un pic diferit. Pentru că ea se ia după semne, care semne nu sunt obligatorii în orice partidă, dacă e vorba de continență. Nu intrăm în detalii medicale, însă întrebarea este deranjantă pentru fiecare dintre actanți. Și, în fond, ce? Bărbații se pot preface? Orgasmul trebuie contemplat, ca un răsărit de soare, ca o pictură reușită. A pune întrebări despre existența lui, atunci când el a fost simțibil, este ca și cum, în timpul unui spectacol de balet, cineva întreabă în gura mare când încep să cânte dansatorii. Nu băgăm aici cazurile în care momentul de ușurare sublim lipsește, că se mai întâmplă și la case mai mari. Îmi relata o prietenă că îi plăcea foarte mult de un bărbat foarte aspectuos și abia aștepta să intre cu el în pat. Dezamăgire mare la capitolul calibru, care nu a reușit să o aducă în niciun fel de extaz. La sfârșitul partidei, când ea era la fel de odihnită ca la început, el i-a aruncat furios: „De ce n-ai avut orgasm?”. Ea a rămas mută, de jenă. A doua oară l-a refuzat, motiv pentru care el a făcut-o „curvă”.

Dacă totuși ai vreo umbră de îndoială că partenera te păcălește cu orgasmul, să-ți înghiți și întrebarea „Cel de dinainte ți-o trăgea mai bine?”. Adevărul cam ăsta este, vrem mereu să întrecem ce a fost înaintea noastră. Dar nu acesta e scopul, nu este o competiție. Ci să fie bine pentru amândoi, doamnelor și domnilor, fără legătură cu trecutul și viitorul!

Foto pixabay.com


Posted

in

by

Tags:

Comments

8 răspunsuri la „„Dar tu ai terminat?””

 1. Avatarul lui Adrian R
  Adrian R

  ala care intreaba, in afara de faptul ca este imbecil, mai e si absent, imbecilul n-a fost acolo, mai bine facea o laba, ca era tot doar pentru el. lasati cretinii astia sa zburde singuri, mai cautati, mai cercetati, mai asteptati. valabil si viceversa

  Apreciază

 2. Avatarul lui Analfabetul

  Cred ca ar fi nevoie de un articol cu intrebari care nu ar trebui puse/adresate in timpul sexului, dupa si chiar inainte.
  In mode normal daca acorzi putina atentie femeia iti va sune non-verbal tot ce ai nevoie sa stii pentru ai oferi o placere cat mai mare.
  Oricat de buna actrita ar fi ea, nu poate ascunde toate semnele, lucru chiar imposibil.

  Cei pun astfel de intrebari sunt acel gen de barbati care asculta manele toata ziua, gandesc ca pizda este doar o simpla gaura si ca sexul presupune doar dat din cur inainte si inapoi timp de cateva minute.

  Cand ambii stiu ce au de facut si incearca sa ofere celuilalt placere cu adevarat astfel de intrebari nu isi au rostul ca raspunsul vine de la sine.

  Cel mai frumos in opinia mea este imbratisarea unei femei care tocmai a avut un super orgasm. Nimic nu se compara cu asta si nu poate fi duplicat in alte circumstante.

  Apreciază

 3. Avatarul lui bossnika

  Bravo Corina,frumos blogul tau 😉 pe limba mea 😉

  Apreciază

   1. Avatarul lui bossnika

    Mi-ar plăcea sa mai vorbim 😉

    Apreciază

 4. Avatarul lui Corina Ozon

  Keeping touch 😉

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: