„Pot să termin înăuntru?”

tango-108483_960_720      Nu e replica unui pictor, surprins de ploaie în timpul desăvârșirii operei, și care cere politicos găzduire, ca să nu i-o strice picurii. Doamnele au auzit asta cel puțin o dată (apoi, dacă a continuat relația, se cam știa dacă plouă afară sau nu), iar domnii cred că au pierdut numărul. Nimic nu e mai ucigaș de pasiune, ca în finalul apoteotic, taman când endorfinele zbiară din toți neuronii, să auzi printre gâfâielile asemenea unui maratonist întrebarea disperată: „Pot să termin înăuntru?”. Se întâmplă ca doamna, asurzită de plăcere, să nu înțeleagă din prima, și să întrebe la rândul ei: „Ce?” sau „Poftim?”, depinde de educație. Iar domnul tremurând din toate fibrele de încordarea abținerii să-i urle în ureche: „Pot să termin înăuntru?”. Se întâmplă ca doamna să audă din prima, dar se întîmplă și ca domnul să nu mai apuce să-i explice și preiau controlul șturlubaticele semințe. Se petrec drame, sfârșitul lumii e la un minut distanță, endorfinele se retrag strategic, invadate de ocări.

Întrebarea aceasta, de bun simț dealtfel, are locul ei. Dacă e pusă după ce doamna scoate țipătul suprem, avem de-a face cu o partidă de amor reușită, cu satisfacție și fără risc. Domnul așteaptă semnalul de trâmbiță, pune întrebarea și cade și el pe redută. Dacă doamna nu a ajuns la Nirvana, iar domnul pune nerăbdător întrebarea cu pricina, ea are ocazia să se răzbune și să-i șuiere în ureche cu râs diavolesc: „Nu!”. Dacă, după întrebarea „Pot să termin înăuntru?”, cad la un consens, adică, să vezi potriveală!, termină simultan, ca și cum întrebarea e cel mai dirty talk ever, se cheamă că unul dintre ei se preface, iar acela nu e domnul, căci are toate dovezile lumii asupra lui. Nu mai intrăm în detalii, cum ar fi poziția în care fiecare se află în momentul acestei întrebări, la care apele se retrag și peștii se scufundă. Dacă creierul ar fi mai iute cu o fracțiune de secundă, întrebarea s-ar decala și ea cu tot atât timp înainte de sau înainte de. Dar cine își mai aude gândurile acoperite de tropotul hormonilor?

Foto pixabay.com


Posted

in

by

Comments

Un răspuns la „„Pot să termin înăuntru?””

  1. Avatarul lui „Dar tu ai terminat?” – 35+, by Corina Ozon

    […]  Din ciclul întrebări care strică momente, că tot am scris despre una, este și cea referitoare la starea culminantă din febra împreunării. Femeia răvășită și […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: