Lenjeria intimă din intimitate

bra-73926_960_720Dedesubturile femeii nu sunt un secret, la o adică. Se știe câtă atenție capătă când se pregătește pentru o întâlnire. Orice femeie din ziua de azi își alege „hainele bune” din sertarul cu chiloți, chiar dacă e invitată la un vernisaj de fotografie. Nu pentru că ea ar avea doar sex în cap, și aici vorbesc foarte serios, ci pentru că îi place să fie mereu sigură pe ea. Prin „hainele bune” se înțelege o gamă variată de produse minuscule care acoperă părțile expuse la nudiști, și pot merge de la alb sau negru, până la flori, inimioare, elefănței, zilele săptămânii, mov cu dungi, dantelă, cupe mari sau semi cupă. Bumbacul e rar ales, deși e recomandat ca fiind sănătos. Dar chiloții din bumbac sunt asociați cu chinezăriile sau mama mare. Asta în zilele de dating. În zilele de sărbătoare, cum ar veni, se alege foșnetul mătăsii și irezistibila dantelă. În ciuda legendelor urbane, lenjeria complet neagră nu e agreată de mulți bărbați, asta ca o paranteză. Și, atunci când nu prea porți bumbac și ai un job care îți lipește mult fundul de un scaun de birou, te lupți permanent cu neplăcutele și inesteticele coșuri. Tanga, nu foarte comod la început, e revoluționar din punctul ăsta de vedere.

Bărbații, în general, nu-și fac probleme în alegerea propriei lenjerii. Merg cu ce au și la vernisaj, și direct în pat. Cine poartă de regulă chiloți Kenvelo sau Cătălin Botezatu va veni cu ei oriunde. La fel și cei cu setul de 6 bucăți din Piața Obor sau posesorii de budigăi. Țin minte dialogul pe care o prietenă de-a mea l-a avut cu soțul ei, atunci când printre rufele puse la spălat i-a găsit chiloții rupți. „Bine, măi, omule, dar nu ți-e rușine să umbli așa? În loc să-ți cumperi alții”. La care el i-a răspuns mândru: „Așa poți fi sigură măcar că nu te înșel”. Treaba haioasă este că o altă amică mi-a povestit că a tăiat legătura cu un bărbat după prima întâlnire, pentru că acesta avea chiloții găuriți, pe care i-a văzut pe jos când mergea la baie. Deja era după. „N-a avut bunul simț să-i facă mototol, ca să nu-i văd!”, a zis ea revoltată. Păi, dacă era omul grăbit, îi mai ardea lui de așa ceva? Femeile sunt atente la lenjeria bărbatului și îl încadrează imediat într-o categorie după acest detaliu. „Tu, avea niște chiloți cu mânecuțe în dungi adorabili!” sau „A venit în șort ca nesimțitul, se credea la plajă?”. Iar, bărbații, deși se spune că nu sunt atenți la omologul dantelat al femeii, ba sunt foarte atenți. Câte glume n-am auzit despre „ce bretea jegoasă avea la sutien” sau „băi, îi ieșeau ațele de la chiloți”. Oricărui bărbat îi place ce e obraznic, plăcut la atingere și se încheie cu un „moș și-o babă”.  Iar femeia apreciază rufăria curată și fără fisuri. Singura fisură acceptată e șlițul.

Foto pixabay.com


Posted

in

by

Comments

2 răspunsuri la „Lenjeria intimă din intimitate”

  1. Avatarul lui Leo
    Leo

    Dedesubturile femeilor sunt un secret. Se stie intradevar grija cu care se pregatesc pentru orice, intalnire, vernisaj, lansare sau pur si simplu sa plece la munca, piata dar asta nu inseamna ca le stim dedesubturile. Nu o sa stiu niciodata daca e din inertie sau e pentru un scop anume, daca o face pentru mine sau pentru altcineva, daca incearca sa ma faca interesat sau gelos, daca incearca sa mi atraga atentia asupra ceva sau sa mi distraga atentia de la altceva. In conditiile in care esti un optimist superficial(preferabil) lenjeria unei femei iti poate aduce bucurie/placere, in conditiile in care vrei mai mult de atat, cand dedesubturile inseamna mai mult decat lenjerie sau istoricul sexual poate sa insemne acelasi lucru dar si provocare, frustrare, amagire, confuzie. Lenjeria, fardurile, hainele, vopseaua de par sunt lucruri sub care se ascund femeile de ele insele in primul rand si apoi de noi ceilalti, poate vreau sa vad mai mult de atat, poate ma intereseaza in primul rand gandurile tale, poate as vrea sa le aflu fara sa folosesc un desfacator de conserve.
    Cat despre lenjeria mea prefer sa spuna ca nu mi o trag in dos. Daca cineva a observat si altceva nu e de la lenjerie, e de la faptul ca nu a putut sa se dezbrace de complexele cu care a venit.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: