Te cunosc după miros

body-hygiene-864566_960_720 O prietenă a primit o propunere să încerce un serviciu de smell dating. I-a fost livrat un tricou pe care urma să-l poarte trei zile, fără să se dea cu niciun fel de odorizant, parfum sau să-l spele. După care trimitea înapoi tricoul îmbibat cu mirosul trupului ei și primea alte câteva bucăți purtate de diferiți bărbați. După o adulmecare temeinică, trebuia să aleagă mirosul care-i stârnea ei simțurile, de genul: ăsta mă face praf în pat, ăsta gătește bine, ăsta are bani, ăsta e binecrescut. „Frate, mie îmi place ca la prima întâlnire, bărbatul să fie parfumat, altfel să nu mai vină. E o dovadă că îmi acordă importanță mie și întâlnirii noastre”. O altă amică a recunoscut că ei îi plac bărbații care miros a bărbat. „Așa, să miroasă a bălegar”. Acum, nu știu câte cădem în extaz când mergem la țară, dar sunt sigură că amica în discuție nu e greu de mulțumit cu orgasmul. O plimbi romantic printre mormane de bălegar și gata. Sigur, ea a folosit o metaforă pentru bărbatul autentic, natural, iar eu glumesc. Ideea cu mirositul tricourilor are rolul să ne stârnească unul din simțurile de bază, atunci când venim în contact cu o persoană de sex opus. Îmi și imaginez o întâlnire între prietene care au apelat la smell dating: „Fată, ăsta miroase a usturoi”. „Al meu, a tocăniță”. Și mi-am amintit un episod hazliu relatat de un amic, care mai obișnuia să cunoască femei pe siteurile de dating. A cunoscut una care i-a plăcut din ce poza ea pe acolo și ce au mai discutat în privat. Era chiar nerăbdător să o cunoască. Și-au dat rendez-vous la o ceainărie, ea a venit zâmbind, elegantă, arătoasă. Amicul era deja entuziasmat de alegerea făcută și se și gândea la scenele erotice care aveau să urmeze. Și-au dat mâna, iar el, galant, i-a tras scaunul, ca să se așeze. „Măi, în momentul ăla am înlemnit. Când s-a așezat, a venit către mine un damf de prăjeală, de era să cad pe jos”. Pesemne, femeia gătise ceva și s-a grăbit la întâlnire. Toate celelalte simțuri au fost anihilate. Amicul a scurtat discuția cât de repede a putut și abia a așteptat să iasă la aer. Alt amic a fost și mai ghinionist, dar spre binele lui, dacă pot zice așa. A dat peste o femeie curată, dar, înainte de momentul așteptat de amândoi, a renunțat. „Nu știu ce mi-a venit, să bag nasul la păsărică. Mirosea îngrozitor, a pește stricat. Tipa a recunoscut că avea trichomonas.” Sfârșitul întâlnirii îl puteți desena și singuri.

Așadar, la întâlnire nu mergeți răciți și desfundați-vă bine sinusurile!

Foto pixabay.com


Posted

in

by

Comments

6 răspunsuri la „Te cunosc după miros”

 1. Avatarul lui Ioanna
  Ioanna

  mirosul..stilul vestimentar…atitudinea…si alte „detalii” sunt mult mai importante decat aspectul fizic frumos si atat…cu varsta, cu experienta avem alte „pretentii” de la un posibil partener

  Apreciază

  1. Avatarul lui Corina Ozon

   Așa este, Ioanna!

   Apreciază

 2. Avatarul lui Leo
  Leo

  Ciudata atitudinea asta a ta pro 35. Cel putin in materie de concluzii. Nu ma duc la intalniri dar atunci cand am sa ies in oras am sa ma spal mai bine si o sa mi astup narile. Ar fi aiurea sa pierd un om interesant care poate stie sa gateasca.

  Apreciază

  1. Avatarul lui Corina Ozon

   Eu nu am nicio atitudine, sunt doar observator. Să te obișnuiești cu asta!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: