Te cunosc după miros

body-hygiene-864566_960_720 O prietenă a primit o propunere să încerce un serviciu de smell dating. I-a fost livrat un tricou pe care urma să-l poarte trei zile, fără să se dea cu niciun fel de odorizant, parfum sau să-l spele. După care trimitea înapoi tricoul îmbibat cu mirosul trupului ei și primea alte câteva bucăți purtate de diferiți bărbați. După o adulmecare temeinică, trebuia să aleagă mirosul care-i stârnea ei simțurile, de genul: ăsta mă face praf în pat, ăsta gătește bine, ăsta are bani, ăsta e binecrescut. „Frate, mie îmi place ca la prima întâlnire, bărbatul să fie parfumat, altfel să nu mai vină. E o dovadă că îmi acordă importanță mie și întâlnirii noastre”. O altă amică a recunoscut că ei îi plac bărbații care miros a bărbat. „Așa, să miroasă a bălegar”. Acum, nu știu câte cădem în extaz când mergem la țară, dar sunt sigură că amica în discuție nu e greu de mulțumit cu orgasmul. O plimbi romantic printre mormane de bălegar și gata. Sigur, ea a folosit o metaforă pentru bărbatul autentic, natural, iar eu glumesc. Ideea cu mirositul tricourilor are rolul să ne stârnească unul din simțurile de bază, atunci când venim în contact cu o persoană de sex opus. Îmi și imaginez o întâlnire între prietene care au apelat la smell dating: „Fată, ăsta miroase a usturoi”. „Al meu, a tocăniță”. Și mi-am amintit un episod hazliu relatat de un amic, care mai obișnuia să cunoască femei pe siteurile de dating. A cunoscut una care i-a plăcut din ce poza ea pe acolo și ce au mai discutat în privat. Era chiar nerăbdător să o cunoască. Și-au dat rendez-vous la o ceainărie, ea a venit zâmbind, elegantă, arătoasă. Amicul era deja entuziasmat de alegerea făcută și se și gândea la scenele erotice care aveau să urmeze. Și-au dat mâna, iar el, galant, i-a tras scaunul, ca să se așeze. „Măi, în momentul ăla am înlemnit. Când s-a așezat, a venit către mine un damf de prăjeală, de era să cad pe jos”. Pesemne, femeia gătise ceva și s-a grăbit la întâlnire. Toate celelalte simțuri au fost anihilate. Amicul a scurtat discuția cât de repede a putut și abia a așteptat să iasă la aer. Alt amic a fost și mai ghinionist, dar spre binele lui, dacă pot zice așa. A dat peste o femeie curată, dar, înainte de momentul așteptat de amândoi, a renunțat. „Nu știu ce mi-a venit, să bag nasul la păsărică. Mirosea îngrozitor, a pește stricat. Tipa a recunoscut că avea trichomonas.” Sfârșitul întâlnirii îl puteți desena și singuri.

Așadar, la întâlnire nu mergeți răciți și desfundați-vă bine sinusurile!

Foto pixabay.com

Reclame

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Ioanna spune:

  mirosul..stilul vestimentar…atitudinea…si alte „detalii” sunt mult mai importante decat aspectul fizic frumos si atat…cu varsta, cu experienta avem alte „pretentii” de la un posibil partener

  Apreciază

  1. Corina Ozon spune:

   Așa este, Ioanna!

   Apreciază

 2. Leo spune:

  Ciudata atitudinea asta a ta pro 35. Cel putin in materie de concluzii. Nu ma duc la intalniri dar atunci cand am sa ies in oras am sa ma spal mai bine si o sa mi astup narile. Ar fi aiurea sa pierd un om interesant care poate stie sa gateasca.

  Apreciază

  1. Corina Ozon spune:

   Eu nu am nicio atitudine, sunt doar observator. Să te obișnuiești cu asta!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s