Despre axele iubirii

love-1530122_960_720    Zicea o prietenă că oamenii fug tot mai mult de iubire, ca să nu le provoace suferință, ea aflându-se într-un moment de cuplu nu tocmai plăcut. Cu alte cuvinte, ne-am refuza sentimente doar ca să nu avem o dezamăgire. Refuzul de a trăi sentimente naște frustrări. Nu poți trăi nesimțit printre oameni care se iubesc, se îmbrățișează și se plimbă. Care fac cumpărături și mănâncă împreună. Ești ipocrit dacă nu recunoști că te roade invidia și te gândești măcar o clipă că ai vrea să fii și tu în acele tablouri de viață. Oare suferința vine din iubire? Nu mai degrabă din incertitudine și suspiciune? Din indiferență și neîncredere? Dacă într-o zi am descoperi că multe din lucrurile pe care le-am învățat despre iubire și oameni nu sunt adevărate?

Vezi continuarea în carte.

Foto pixabay.com


7 gânduri despre “Despre axele iubirii

  1. Draga Corina ! Sper sa nu te superi pentru ‘impertinenta’ de a-L aduce în comm. mele pe Dumnezeu,deoarece,(nu stiu altii cum percep iubirea),eu,personal stiu si am certitudinea ca IUBIREA este sinonima cu DUMNEZEU,este un sentiment nobil si sfânt,care nu poate fi disociat de EL!
    Daca toti oamenii de pe Terra au nevoie de IUBIRE,nu o vor obtine niciodata scotându-L pe EL din ecuatia existentei ! Daca ‘cersim’ si ne dorim IUBIRE,nu o vom putea obtine decât de la *SURSA * IUBIRII !
    Sentimentul emotional de ‘fluturi’ în stomac l-am resimtit cu totii si-l mai resimtim,însa este doar o forma limitata,de atractie animalica,carnala,a unei ‘înselatoare” dorinti egoiste, posesive,al unei persoane asupra alteia,amagiti de aceste simtome înselatoare majoritatea cuplurilor CRED ca este iubire adevarata înselându-se pe ei însisi,ajungând sa traiasca un cosmar de ‘iad’,în care suferinta familiei dezorganizate si distruse îsi gasesc satisfactia cei ce conduc lumea spre ateism si necredinta în DUMNEZEU(IUBIRE),”ei” profitând din plin de avantajele îndobitocirii maselor,carora le-au oferit filozofii,horoscoape,religii,ocultisme si tot soiul de citiri printre astri noptii asigurând controlul constiintelor si exploatând ratiunile multimilor inconstiente de raul destructiv al nestiintei crase în care lumea întreaga se balaceste si sufera !
    Nu,nu va ramâne un singur om niciodata pe planeta chiar daca toti ‘extraterestri’ (ingerii cazuti) pe care americanii si rusii îai idolatrizeaza tinându-i ascunsi prin hangare si ascultând de ‘mai marele lor Satan diavolul (Mamona) acest dumnezeu fals si amagitor de care sunt condusi conducatorii tuturor statelor lumii si carece ofera lumii umanist-materialiste amagitoarele valori ale dumnezeului imitator ,înselator,fals ce duce lumea spre dezastrul razboaielor,foametei,si molimelor de tot soiul „MAMONA” ANTICHRIST”!
    Dumnezeul meu CEL VIU si ATOTPUTERNIC,(DUMNEZEUL LUI AVRAAM,ISAAC si IACOV (ISRAEL),al carui fiu sunt,sa te pazeasca sa te ocroteasca si sa-ti umple faptura de IUBIREA LUI !
    FII BINECUVÂNTATA

    Apreciază

      1. În urma cu ceva timp,când,mai comentam pe blogurile neoprotestantilor ‘pocaiti’ un ‘mare’ sef penticostal din U.S.A. AZ..,mi-a pus aceasta întrebare ,la care i-am raspuns retoric,cum dealtfel îti voi raspunde si tie sperând ca nu te vei supara,: Din ce cult religios a facut parte,Omul, Isus Hristos ?
        Acest om caruia nu-i voi mentiona numele,mi-a dat un raspuns evaziv,fâstâcit si incert . Tu ce zici ,draga Corina ?:)

        Apreciază

  2. Îmi pare rau daca deranjaza comm. în care este inclus …Numele Lui…arunca-le în spam ! Nu ma voi supara,iar sentimetele mele pentru tine si scrierile tale directe vor ramâne aceleasi . Merci !
    O seara linistita .

    Apreciază

  3. Este suficient cât ai spus despre asta. Lasă-l pe fiecare să decidă care e sursa iubirii. orice idee cu care se insista poate deveni ofensă pentru alții și miroase a prozelitism. Seară liniștită!

    Apreciază

Lasă un comentariu