Ce se întâmplă când cad voalurile

Este adevărat că societatea românească, în mare parte, este patriarhală, încă există domenii în care predomină bărbații, iar aici putem încadra și literatura. La fel de adevărat este că, în ultimii ani, numărul scriitoarelor a crescut vizibil, ca și cel al editoarelor. Cu toate acestea, încă nu putem vorbi de o egalitate de gen în abordarea unor anumite problematici sau în tratarea unor subiecte considerate tabu de către societate. Femeia româncă nu este pregătită să se dezvăluie în public, fără să nu fie judecată, este de părere Andra Tischer, scriitoare, jurnalistă și profesoară în Sibiu. Andra a demarat un proiect pe site-ul revistei Bel-Esprit, fondată de ea, „Când cad voalurile”, în care a invitat o serie de femei să vorbească despre feminism, așa cum îl percepe fiecare. OK, vorbim despre feminism, însă cât de solidare sunt femeile în realitate? Cât de mult se susțin, se ajută și construiesc legături durabile? Să ascultăm acest podcast.

Anunț: Devino suporter al podcastului Rețeaua de povești, vezi care este avantajul de a fi un abonat premium: https://www.buzzsprout.com/1884756/supporters/new!

Publicitate
Caută un subiect
Categorii
Publicate recent
Trimiteri

Would you like to contribute as an editor or a writer to our blog? Let us know all the details about yourself and send us a message.

%d blogeri au apreciat: