Despre mitul iubirii „care-ți ia mințile”

psychology-240728_960_720      Toată lumea mă întreabă dacă scrierile mele din cărți sunt din realitate și dacă personajele există. Spun de fiecare dată același lucru: totul e real și e din viața noastră de zi cu zi. Relațiile dintre oameni sunt o sursă inepuizabilă de inspirație. Acum, vă dați seama că întrebările cu pricina vizează cărțile despre amanți :). Despre povestirile din volumul „Până când mă voi vindeca de tine” am spus din start că sunt adevărate.

Oamenii sunt atrași de relații complicate, dar iau decizii greu, atunci când sunt nevoiți să facă acest lucru. Atracția pentru situațiile oarecum secrete, pe furiș, vine din dorința de revalidare și de redeschidere a „cutiei cu fluturi”. Ne place să … vezi continuarea în carte. 

Foto pixabay.com


Posted

in

by

Comments

Un răspuns la „Despre mitul iubirii „care-ți ia mințile””

 1. Avatarul lui Joseph
  Joseph

  Iubirea autentica nu-ti „ia mintile”,ci te înalta sufleteste si spiritual spre noi perceptii,elevate deasupra celor cinci simturi,dincolo de relativismul limitat al materiei care este mistuita treptat de flacara iubirii absolute,transformând (metamorfozînd) trupul de carne (tarâna) într-o noua forma a perceptiei înalte, spirituale,spre contopirea în Cel Ce Este *SINELE ABSOLUT,UNIC*,care se situeaza deasupra Vechii Legi relligioase,datatoare de moarte,o perceptie elevata în Duh si Adevar,o noua LEGE a LUMINII (New Age) a iubirii totale,eliberatoare,sacrificatoare de sine (ego) în favoarea semenilor.

  Este IUBIREA UNICITATII dintre mire si mireasa,(reimplantarea „coastei” în trup) care a fost aratata de sacrificiul lui Hristos,însa aceasta metafora putini o înteleg,ramânând în continuare îndoctrinati de religii,dogme,prejudecati,traditii si obiceiuri legaliste vechi,traind în obscurantismul „omului faradelegii” Antichrist,care de milenii provoaca suferinte,boli,razboaie,dezbinare,lacrimi si sânge,boli psihice si fizice,depresii,în care milioane de suflete se zbat muribunde,înrobite si înlantuite de lipsa de cunostinta de ADEVAR UNIC,ELIBERATOR !
  „Somnul ratiunii naste monstrii” !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: