Despre bilanț, rezoluții și o secundă în plus

new-year-1940308_960_720   Începe numărătoarea inversă și toată lumea se bucură că vine un nou an, își face planuri, își pune speranțe, de parcă se va întâmpla ceva miraculos. E doar trecerea timpului, de care încercăm să uităm punând la cale petreceri, întocmind meniuri și alegând garderobe pentru noaptea de Revelion. E bine să faci bilanțuri cu ce a fost și rezoluții pentru ce va veni. Însă cât am învățat din ce a trecut și cât ne-am maturizat? Scopul este evoluția pe cât mai multe niveluri. Este bine că învățăm să ne organizăm viețile, să știm ce ne dorim, pentru că generația 40+ a învățat târziu aceste lucruri. Să ne asumăm și greșelile și să le luăm ca pe niște lecții, să nu le trecem la „minusuri”. Tot noi am fost acolo, și când ne-am bucurat, și când am luat decizii proaste.

La nici un an de când a apărut între mii de bloguri, comunitatea 35+ s-a mărit. Are nucleul de cititori fideli și promit că vor apărea toate poveștile spuse de voi. În 2016, siteul 35+ a stat la baza povestirilor unui volum de proză îndrăgit de voi, „Până când mă voi vindeca de tine”(Editura Herg Benet), a fost partener în Caravana națională „Trăiește inteligent” a Danei Săvuică, a reprezentat Redd`s România, a participat la diverse campanii. Dar, cel mai important, a consemnat frământări și situații din viețile noastre, dar și povești extraordinare cu oameni obișnuiți. A fost o poartă pentru noi conexiuni și este abia începutul. Pentru anul 2017 se deschid noi drumuri, pentru că este bine să împărtășești cât mai mult din ceea ce ai trăit, din căderile pe care le-ai avut și cum ai reușit să te ridici din nou în picioare.

Vă doresc, așa cum am tot spus, să faceți în fiecare zi măcar un lucru care vă place. Să nu uitați să iubiți, căci sufletul se usucă și greu va mai putea fi adus la viață, și să faceți cât mai multe bine. Menirea noastră este să ne colorăm reciproc viețile, nu să ni le înnegurăm. Pentru noul an, cercetătorii francezi ne oferă o secundă în plus, pentru ca Pământul să-și facă rotația completă. Să profităm de ea, într-o secundă poți zâmbi, îți poate veni o idee bună, poți strânge o mână, poți mângâia, poți spune o vorbă frumoasă, poți visa sau te poți răzgândi. La mulți ani și să ne revedem sănătoși aici cu povești rupte din viață!

Foto pixabay.com

Comments

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: