Atomizarea iubirii și mulțimi însingurate

solitude-57920_960_720     După ani, când fiecare a luat-o pe drumul lui și și l-a trasat dală cu dală, vine nostalgia  vremurilor în care nu erau grijile de acum, iar sentimentele nu intrau cu bisturiul. Atunci oamenii încep să se caute, să întrebe unul de altul ce mai fac, pe unde mai sunt, dacă s-au schimbat. Se creează nuclee care se văd periodic, deapănă amintiri și își vorbesc de planurile, succesele sau nereușitele lor. Un fel de grupuri de terapie, menite să dezvăluie rănile și cicatricile, ca într-un experiment before&after. Ne adunăm în jurul unei mese, ca niște soldați răniți în urma bătăliilor cu viața. Entuziasmul ține o perioadă, cât timp radiază energia, apoi se așterne din nou liniștea. Suntem prea atomizați, ca să mai ținem legături constante între noi, deși ele există și sunt solide, unele indestructibile.  Fiecare dintre noi…vezi continuarea în carte.

Foto pixabay.com


4 gânduri despre “Atomizarea iubirii și mulțimi însingurate

  1. Superb ai definit existenta si viata omului modern,”atomizat” (informatizat,artificializat,clonat,robotizat,dépendent si uneori ‘drogat’ de ‘iubiri virtuale ucigatoare de suflete inocente,lipsite de cunostinta IUBIRII AUTENTICE,naturale,nascuti,dezvoltati,educati,alimentati de MAREA ÎNSELACIUNE MONDIALA A SOCIALIZARII EFEMERE,care va duce aceasta generatie spre un dezastru IMINENT si IREVERSIBIL,daca nu vor cauta „CARARILE VECHI”
    Traim închisi într-un sistem „MATRIX”,controlati si manipulati de oameni inteligenti,care CONSPIRA înca din legendarul „Eden”,transmitând de milenii,din generatie în generatie ‘puterea’ de control,sacrificând de la inceput pâna azi, miliarde de suflete inocente,semanând panica si teroare,înlocuindu-L pe Dumnezeul Cel Viu,cu ‘chipurile lor zeificate’,statui,icoane,simboluri satanice,la care masele îndobitocite si panicate de spaima mortii,se închina cu smerenie si teama,iar (EI) râd si batjocoresc tocmai de cei pe spinarea carora traiesc,ignoranti,lipsiti de valorile IUBIRII AUTENTICE,aratate de DUMNEZEU prin jertfa Omului HRISTOS ,pe care (EI) l-au rastignit în urma cu doua milenii,iar de atunci si pâna azi, continua sa-L batjocoreasca tinândul atârnat în cuie pe cruce !
    TREZESTE DOAMNE PE ROMÂNI,ÎMPRASTIATI PRINTRE STRAINI !…

    Apreciază

    1. Incepi bine si sfarsesti iar cu propaganda religioasa. Te rog, insist, fara trimiteri, aluzii religioase. E un site laic, chiar pacatos, despre oameni. Apreciez comentariile tale, le pretuiesc, insa fara cuviosenii. Si, nu, nu e vorba doar despre romani. Aici inca stam bine cu atomizarea.

      Apreciază

  2. Îmi pare sincer rau,draga Corina ! Îti înteleg motivatia si temerile . Voi îcerca sa evit în comm. mele viitoare lezarea,religiilor,însa îmi va fi enorm de dificil sa disociez IUBIREA de iubire,indiferent de orientarea blogurilor,deoarece,personal consider ca nu putem vorbi despre IUBIRE,indiferent de aspectul ei (,chiar profana,fireasca fiind) scotând din ecuatie,SURSA IUBIRII,pe DUMNEZEUL CREATOR !
    Sunt constient ca-mi atrag dusmania multor religiosi,însa eu sunt într-o tara laica,unde libertatea de gândire si exprimare este (deocamdata) libera,iar atâta timp cât voi avea putere de la TATAL ceresc, de a-mi exprima gândurile în cuvinte,voi asculta DOAR de vocea LUI,chiar daca ar fi sa platesc cu viata,ascultarea de EL e mai pretioasa decât aceasta viata relativa,chiar moartea fiind un mare câstig.
    Pentru ca oricum am devenit o „persona non grata” aproape pe toate blogurile,din respect si consideratie pentru onestitatea si deschiderea scrierilor tale,ma voi abtine de la comm.doar pentru a nu-ti pierde din fanii cititori.
    Dumnezeu sati dea o seara buna si o saptamâna împlinita si fericita !https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/149

    Apreciază

  3. P.S.Nu vreau sa polemizez însa îmi voi permite doar sa te întreb draga mea,care religie îsi poate permite sa se împotriveasca si sa-I faca legi DRAGOSTEI ? Oare religiile sunt mai presus decât acest sentiment incontrolabil al IUBIRII ?? Constientizati voi,oamenii de cultura,scriitori poeti,filozofi,oameni de stiinta, ca EI,marii preoti,”Ana”, „Caiafa” ,cu complicitatea lui Iuda,au condamnat,tradat si RASTIGNIT IUBIREA,pentru ca ei sa poata controla cu ajutorul religiilor masele îndoctrinate ?!
    Pentru a nu-ti face necazuri,sterge aceste comentarii ! Multumesc si Tatal ceresc sa te ocroteasca !

    Apreciază

Lasă un comentariu