Când știi că ți-e bine

joy-233380_960_720      Ți-e mintea limpede și tot ce vezi în jur e colorat. Brusc observi pe stradă fiecare frunză, te înduioșează animalele, ești înțelegător cu gesturile și hachițele oamenilor. Respiri mai bine și cu toți plămânii, iar inima e într-un veșnic dans. Percepi timpul altfel și constați că te bucură lucruri pe care până mai ieri nici nu le băgai în seamă. Zâmbești des și îți place, pentru că îți dă o lumină feței, ți-o spun cei din jur. Ai mai multă răbdare și ești încrezător în ziua de mâine și în cele care vor veni. Începi să-ți faci planuri cu un curaj de care nu te credeai în stare și lași să curgă ape și să înflorească pajiștile acolo unde cândva le-ai otrăvit și le-ai ars. „Ce bine e să-ți fie bine!”. Am auzit vorba aceasta spusă simplu de un bărbat prin gura unei prietene. Amândoi…vezi continuarea în carte.

Foto Pixabay.com


8 gânduri despre “Când știi că ți-e bine

  1. În goana noastra dupa lucruri materiale,aparent satisfacatoare,însa amarnic de înselatoare,ignoram frumusetea iubirii simple,naturale,originare,edenice,(face à face),dezgoliti de orgolii fara prejudecati obscure impuse de religii ,create de om pentru a stapâni asupra altui om.
    Când vom reusi sa ne regasim identitatea si originea,vom trai o noua viata,prin credinta din inima,IUBIND OMUL întreg (corp,suflet si duh), Abia atunci vom cunoaste acea iubire profunda,autentica,sacrificatoare,a daruirii integrale,fara nici o rezerva,celui/celei pe care-l iubesti. Abia atunci când vei fi capabil si în masura sa mori,sa te sacrifici,pentru persoana iubita vei experimenta paradoxala IUBIRE AUTENTICA si zborul prin moarte spre ETERNITATE !:)

    Apreciat de 1 persoană

  2. Esti un om Autentic,admirabil,curajos,transant,onest,atât de rar întâlniti azi,mai cu seama în virtual,unde cei mai multi scriu în scopuri de interes personal,egoist,indiferenti si incapabili sa vada dincolo de aparente,de perceptia simturilor,în profunzimea sufletelor zdrobite si framântate de probleme de subzistenta cotidiana,neavând nici o clipa de ragaz,necunoscând si neexperimantând,poate niciodata o farâma de IUBIRE,acest medicament al vietii si sanatatii societatii …!
    Daca dragoste nu e,nimic nu e !

    Apreciază

  3. Maturizarea vine la pachet cu valorizarea lucrurilor simple. Ai surprins foarte bine acest moment, când te oprești din goana nebună și începi să ,,ai timp” pentru a te bucura de lucrurile simple. Succes! Mă bucur că te-am descoperit!

    Apreciază

Lasă un comentariu