Iubirea, acest sentiment jenant și nesigur

wedding-1183301_960_720    Sunt o utilizatoare de internet activă. Dar și o consumatoare de viață reală. Am cunoscut oameni faini, și în online, și în real. Unii s-au transferat din virtual în carne și oase, am legat prietenii, am aflat povești. Mie îmi place să ascult, să socializez. Recunosc că mi-a rămas în sânge chestia asta, de când lucram în presă. Găseam subiectul și îl storceam până la capăt. Ca să nu greșesc, să fiu sigură că am reușit să cuprind cât mi-a fost în putință și să decantez. Să măsor, să pun cap la cap, să fac din bucăți de puzzle tabloul complet. Ce nu pot să reușesc acum, oricât caut, este dacă oamenii mai spun sincer „Te iubesc!”. Dacă asta nu a devenit un corespodent al ticului verbal din filmele americane „honey, sweetheart”, sau un fel de „Bună, arăți bine azi”, sau „E soare și ne putem plimba”. O amică, din categora „stâncă tare” (crește singură un copil cu dizabilități și mie îmi place că a rămas femeie), îmi spunea că un bărbat a bulversat-o complet. „Îl iubești?”, am întrebat-o direct. „Pffuai!”, a venit răspunsul. Eu am dedus că-l iubește și că el i-a încurcat și cuvintele în ultimul hal. „El te iubește?” (deja părea interogatoriu). „Eu zic că da”.

Vezi continuarea în carte. 

Foto pixabay.com


Posted

in

by

Comments

5 răspunsuri la „Iubirea, acest sentiment jenant și nesigur”

 1. Avatarul lui arcidalia
  arcidalia

  nu cred ca esti singura care visezi!desi nu e usor de gasit nici macar aceea „simbioza”necum iubirea.

  Apreciază

  1. Avatarul lui Corina Ozon

   Mă bucur că mai sunt așa ca mine 🙂

   Apreciază

 2. Avatarul lui Joseph
  Joseph

  De la dorinta,emotie,satisfactie,placere,extaz,bien être,pîna la IUBIRE,e cale lunga,atât de lunga,precum distanta dintre cer si pamânt…ASTRONOMICA.:)

  Apreciază

 3. Avatarul lui Titi
  Titi

  A iubi si a admite – sau a-ti si declara asta ei! – te face vulnerabil, expus ranirilor, agresiunilor de tot felul, si bineinteles durerilor si dezamagirilor implicite.. Si atunci, mai mult sau mai putin constient si voit, celalalt te raneste, din te miri ce.. si te doare, mai mult sau mai putin, in functie de cat de sensibil – sau „calit’ esti – sau de cat de mult si profund iubesti..

  Apreciază

  1. Avatarul lui Corina Ozon

   Ce faci, Titi? mai trăiești? 😀

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: