De ce se uită bărbații după alte femei

marriage-918864_960_720    Poți să fii cea mai slabă, frumoasă, deșteaptă sau proastă, deopotrivă, că bărbatul cu care ești tot mai aruncă ocheade spre alte picioare zvelte și sâni săltăreți. Deși cercetătorii, nu știu dacă britanici, spun că primele lucruri pe care le remarcă un bărbat la o femeie sunt părul și ochii. Asta, probabil, dacă nu se uită de jos în sus. Rar va remarca ce culoare de ojă ai, însă sigur va reține croiala decolteului mai interesant văzut pe stradă, în trecere.

Femeile se simt deranjate de această trădare, fie ea nevinovată, dar nici nu se pot pune de-a curmezișul, decât în pat. Eterna nedumerire este „ce n-am eu și aia are?”. Unele se resemnează, bucuroase că bărbatul se rezumă la privit, altele se mândresc cu asta, ca semn al virilității maxime a colegului de apartament, dar mai sunt cele care duc război permanent cu virtualele rivale și, nu în ultimul rând, sunt acelea care suferă în tăcere, doar să nu-și deranjeze consorții și să fugă repede cu alta. Mi s-a întâmplat ca bărbați ce-și țineau strâns partenera de mână să se uite lung după mine sau chiar în timp ce le sărutau, de parcă acest lucru i-ar fi stimulat pe mai departe. Și mi s-a mai întâmplat ca bărbați aflați în ajun de însurătoare să-mi facă avansuri îndrăznețe, pe care nu mi le făcuseră în anii când erau liberi. Ca o ultimă vâlvătaie a vănătorului ce-și atârnă pușca în cui pentru o perioadă lungă. Desigur, că, o dată, i-am răspuns unuia franc, la mișto, și s-a repliat băgând-o pe nevastă la înaintare. Brusc devenise bipolar și s-a făcut om de casă. O ciudățenie care sigur își află o explicație. În pușca atârnată în cui păzită de vătraiul de după ușă.

Adevărul e că și femeile se uită după alți bărbați, în afara celor din ogradă, dar posibil să ia această deprindere ca pe un simplu fâlfâit de gene. La fel de adevărat este că și uitatul ăsta al bărbaților după femei se face în multe feluri. Iar asta ține de experiența, dar mai ales de felul lui de a fi. Da, de caracter, deci, nu vă faceți iluzii că ar fi legat de sentimente. Acestea, odată împărtășite, rămân la locul lor. Ce dacă el salivează la poze cu „bunăciuni” sau rămâne cu ochii holbați la nurii unei vedete TV? Doarme tot în patul comun? Atunci cel mai sănătos ar fi să o iei ca pe un fel de viagra, care, odată cu vârsta, necesită niște updateuri. Și să se facă mincinoasa mică, cea care nu recunoaște că a stat mai mult de câteva secunde pironită la chiloții lui David Beckham.

Foto pixabay.com

Caută un subiect
Categorii
Publicate recent
Trimiteri

Would you like to contribute as an editor or a writer to our blog? Let us know all the details about yourself and send us a message.

%d blogeri au apreciat: