Mâncare, sex sau plimbări ?

portrait-865007_960_720    O femeie de 40+ s-a băgat într-o relație cu un bărbat tot 40 +, care i-a spus de la început că el e încurcat într-un fel de mariaj fără acte și speranțe, neconsumat de ani, blocat din motive de apartament luat în comun. Dar că avea libertate și nimic nu stătea în calea iubirii pentru ea. Au urmat ieșiri frumoase, drumuri sub clar de lună și, evident întâlniri erotice în apartamente închiriate, pentru că ea avea un băiat la gimnaziu, și nu aducea alți bărbați în casă, iar la el se afla coproprietara locuinței. Tatăl copilului, plecat de ani buni, undeva, dincolo de ocean, n-a mai dat semne de aducere aminte că ar fi sădit vreo sămânță pe aici. Așa că apariția bărbatului de 40 + i-a reglat nu doar hormonii, ci și încrederea în feminitate, care începuse să pălească.

Întâlnirile se desfășurau în zile fixe, la ore fixe, pentru că așa au ales amândoi. Au trecut câteva săptămâni, în care au pus în practică ce auziseră din Kamasutra, și ea s-a gândit să diversifice puțin escapadele lor. Așa că i-a propus să ia și masa împreună atunci când se văd. Pentru că amândoi veneau de la serviciu și se mai întâmplase ca în momentele culminante să le ghiorțăie mațele de foame. El a acceptat și astfel fiecare revedere era un prilej de a crea meniuri, desigur, ușoare, ca să nu piardă din timpul și așa limitat. Ea a ales să facă salate, apoi a început să aducă mâncare gătită cu sufertașul, pe care îl ținea în timpul zilei în frigiderul firmei. Însă, cu fiecare masă, libidoul lor a început să scadă, până au ajuns să se vadă doar ca să mănânce. Într-unul din aceste momente, în care ea mai spera la o resuscitare sexuală, el i-a mărturisit că legătura lor nu e ceea ce dorea. Pentru că nu voia un clișeu casnic, în care să o vadă pe ea gătind. Deși ea se străduia să fie sexi și atunci, de obicei umbla înfășurată doar într-un prosop, goală. El i-a dat de înțeles că e mai bine să pună punct, iar ea vărsa lacrimi în cutia cu musacaua neîncălzită, pe care i-a pus-o în brațe înainte de ieși pe ușă. Atunci și-a amintit că, în ultimele dăți, el spunea că nu îi e foame și că e așteptat cu masa acasă. Acolo unde relația de bază nu se mai consuma sexual, dar, se pare, doar culinar.

După un timp, a întâlnit un alt bărbat de 40+, cu care nu a mai mâncat și pentru care nu a mai gătit. După câteva săptămâni, acesta i-a spus fără regret că el vrea o femeie serioasă și că legătura lor bazată doar pe atracție sexuală se încheie. Pentru că el se face băiat cuminte. Dezamăgită și nedumerită de ce și-ar putea dori bărbații în afară de sex și mâncare, a ales să plece în excursii pentru cei singuri. S-a întors veselă și a spus că i-a plăcut, dar, spre marea ei surprindere, nu a fost vorba despre sex, ci doar despre mâncare și plimbări.

Foto pixabay.com


Posted

in

by

Comments

7 răspunsuri la „Mâncare, sex sau plimbări ?”

 1. Avatarul lui Lorena Lupu

  love love love

  Apreciază

  1. Avatarul lui Corina Ozon

   Mulțumesc 😀

   Apreciază

 2. Avatarul lui fata veselă

  Cine să-i mai înțeleagă? :)) ori sex, ori mâncare, ori… nimic?

  Apreciat de 1 persoană

  1. Avatarul lui Corina Ozon

   Și ei zic că femeile sunt complicate…:D

   Apreciază

   1. Avatarul lui fata veselă

    :)))))) bună asta! Oricum suntem, nu putem să-i convingem de contrariu. 😬

    Apreciază

 3. Avatarul lui Ioanna
  Ioanna

  Mai este si acea situatie cand un barbat se multumeste cu o aventura..asa…”sa fie”..oamenii acestia „blazati” care pana si intr o aventura se rutineaza e clar ca au niste nemultumiri de ei…nici sexul, nici femeia, nici manacarea nu este de vina:)

  Apreciază

 4. Avatarul lui Analfabetul

  Mi-a placut mult articolul.

  Într-unul din aceste momente, în care ea mai spera la o resuscitare sexuală, el i-a mărturisit că legătura lor nu e ceea ce dorea. Pentru că nu voia un clișeu casnic, în care să o vadă pe ea gătind.

  Aceste doua randuri spun multe despre motivul care cei care sunt intr-o relatie inseala. Ca femeia de mai sus, cel care inseala este in cautarea la ceva ce nu mai are acasa.

  Alta problema este ca amundoi petrec 100% din timpul lor impreuna. Stiu ca suna bine si romantic, dar pentru o viata sexuala activa nu trebuie sa stai non stop cu partenerul tau. Daca nu ai viata sexuala in curand nu vei mai avea o relatie.

  Pentru toti barbati care nu au incercat cu o femeie de +40, le recomand sa o faca. ce iti poate face o astfel de femeie nu poate nimeni, nu mai spun de aptetitul sexual.

  Multi se gandesc ca de esti batran, nu mai trebuie sa faci sex.

  După câteva săptămâni, acesta i-a spus fără regret că el vrea o femeie serioasă și că legătura lor bazată doar pe atracție sexuală se încheie. Pentru că el se face băiat cuminte.

  Asta a fost si mai tare si arata cat de dura este societatea in care traim. Desi poate parea usor dar pentru unele persoane poate fi a dracului de greu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: