Unde găsim bărbați singuri

tie-690084_960_720       Bărbații despre care îți dai seama sigur că sunt singuri sunt cei trecuți de vârsta pensionării. Ei nu mai au de ce să se jeneze să umble cu pantalonii necălcați sau cu mânecile descusute pe la manșete și crăpate la subsuori și, desigur, îi recunoști și după coșul de cumpărături,  în care e multă tristețe. Tristețea de a te apuca singur de gătit, ca să mănânci singur. Dar cum îi recunoaștem pe bărbații de dinainte pensionării, cei de 35+? Păi, nu prea ai cum să-i recunoști, pentru simplul fapt că bărbații nu prea sunt singuri. Iar cei care sunt singuri nu recunosc de teamă să nu-i suspectezi că sunt impotenți sau dubioși din diverse puncte de vedere. Te pui cu imaginația de criminal minds a femeii? Dacă bărbatul de 35+ stă cu părinții, credem că e ceva în neregulă cu el. Dacă stă cu un bărbat, nu se încadrează în orientarea noastră. Cel mai des sortiment întâlnit este bărbatul care are o relație, dar „nu înseamnă nimic” sau „nu mai facem sex demult” sau „stăm împreună, dar nu ne mai înțelegem”. Într-un fel el e sincer, nu e singur, dar nici ocupat. Că, după un timp, își revine și se reîntoarce la matcă, lăsându-te cu o mie de întrebări și promisiuni, asta e o altă discuție. Marea enigmă a femeilor singure de 35+ este unde sunt bărbații de 35+ singuri? Unde? Răspunsul e simplu, cu riscul de mă repeta: bărbații nu pot sta singuri perioade mari de timp. Vor da anunț unde vor putea, ca să găsească mereu pe cineva să le spele și să le calce. Și, da, există astfel de anunțuri! Când se plictisesc, stau pe Facebook sau joacă jocuri de strategii. Când au nevoie de o noapte fierbinte, fără complicații, recurg la prietene disponibile sau la siteuri de dating. Dacă au bani, la escorte. Ca să se și laude puțin. Mai există și femei măritate, aflate și ele la nevoie, pe motiv de soț plictisit și neatent, care soț ține de cald în zile lucrătoare unei femei singure. Dacă vor o ieșire la bere, nu te caută pe tine, nici dacă merg la fotbal, nici la o discuție despre IT. Nu îi recunoști la supermarket, pentru că nu fac zilnic cumpărături, iar atunci iau detergent, ulei de mașină și țigări. Nici hărtie igienică nu cumpără, pentru că stau rar pe acasă. Și se găsește mereu cineva care să folosească acest produs și, în general, alte produse, de care ei beneficiază cu candoarea unui puști venit de la joacă și înfometat. Au mereu în agendă numerele de telefon al unei doctorițe și al unei frizerițe și nu se vor plânge că nu are cine să le aducă un pahar cu apă. Nu-și fac griji că nu vor avea copii, ei doar nu au decis momentul

Dacă vă întrebați unde sunt bărbații singuri, sunt acolo unde nu există femei care să le iasă mereu în întâmpinarea nevoilor. Viața lor nu e complicată, noi le-o facem complicată. Un lucru e cert: ei se află printre noi și nu sunt singuri, ci în pauze de singurătate.

Foto pixabay.com

Caută un subiect
Categorii
Publicate recent
Trimiteri

Would you like to contribute as an editor or a writer to our blog? Let us know all the details about yourself and send us a message.

%d blogeri au apreciat: