Probleme de erecție

depressed-390938_960_720El a cunoscut-o pe Facebook. Nu știa cum îi apăruse în listă, dar era fericit. Îi scria frumos, mai întâi timid, de tatonare, apoi mai îndrăzneț. Ea era frumoasă și delicată, nu ar fi vrut pentru nimic în lume să o rănească. Simțea că e mai frumoasă decât merita el. Nu era un bărbat frumos, dar nici urât. Se îngrășase în ultimii ani și chelise, trăia captiv într-o căsnicie care nu se consumase de ani. Despărțiți în fapt, dar nu și în acte. Un copil, care acum era la facultate, soția ocupată cu afacerea ei, practic, nimeni nu mai avea nevoie de el. Era citit, deștept, spiritual, știa că poate cuceri orice femeie numai din vorbe. Pe ea nu a vrut să o păcălească, o privea ca pe o icoană câteodată și făceau planuri pentru cum va fi când se vor vedea prima oară.

Trăiau în zone geografice diferite, dar s-au văzut undeva, la jumătate de drum. Terasa la care au stabilit să se întâlnească era mai luminată ca niciodată de soarele verii. S-au îmbrățișat plângând ca doi copii, au povestit preț de câteva limonade. Era caniculă, iar el a invitat-o în camera lui de hotel, fără insinuări, ca să stea la răcoare și să mai vorbească. Închiriase un apartament, nu atât pentru că voia să facă impresie bună, cât pentru a crea un confort. Ea merita tot ce e mai bun. În realitate era și mai frumoasă, iar când ea s-a lipit cu capul de pieptul lui, cu o delăsare totală, plină de promisiuni, el era topit deja. S-au dus în dormitor sărutându-se, iar el s-a scuzat, să facă un duș. Simțea că plutea, în sfârșit o va avea pe cea mai frumoasă femeie din viața lui. S-a văzut când trecea în oglinda de pe hol,s-a oprit și s-a privit. La el se uita un bărbat roșu la față de excitație și căldură, cu fruntea și hainele nădușite, cămașa lipită de burtă îl făcea și mai gras, aproape hidos, i se părea lui. Pantalonii erau mototoliți și atunci a văzut că are și un început de gușă sub bărbie. Toată fervoarea i-a dispărut, umerii i-au căzut și s-a întristat. Îi era rușine de cum arăta, se întreba ce văzuse minunea aia de femeie în pachetul ăla de grăsime? Și cum a putut el să-i pretindă să-l iubească? Auzea foșnetul hainelor ei din dormitor. După câteva minute, s-a dus încet la ea. Stătea goală sub cearceaf și îl privea nedumerită. El a mângâiat-o ușor pe păr și i-a șoptit: „Iartă-mă, dar nu pot!”. Ea plâns încet, s-a ridicat din pat și a început să se îmbrace cu spatele la el. A plecat din hotel plângând, dar ar fi vrut să-i spună că îl iubește oricum și că îl iubea demult. Nu a vrut să-l rănească. Se gândea că precis are o altă femeie și cu îndoiala asta în suflet a plecat.

El, rămas singur în cameră, privea în tavan deznădăjduit. Nu s-a gândit, cât era el de deștept, că, dacă ea nu l-ar fi plăcut, nu l-ar fi așteptat goală în pat. S-a gândit doar că era gras, urât și că, din cauza complexelor, ar fi avut sigur probleme cu erecția. Dar îngerul ăla de femeie nu pentru o erecție așteptase atât să-l vadă. Nu a avut putere nici să o sune, fără să se gândească la suferința ei. Îi era doar rușine de el.

Foto pixabay.com


Posted

in

by

Comments

4 răspunsuri la „Probleme de erecție”

 1. Avatarul lui Puiu Bercea
  Puiu Bercea

  Barbatul, cu cat este mai inteligent si mai sensibil, cu atat este mai vulnerabil d.p.d.v. al performantelor animalice. Dobitocul nu are frustrari, nici nu stie si nici nu-l intereseaza ,,ce-i aia”, instinctele ii functioneaza perfect…. Intelectuali celebri au avut o potentza/impotenta selectiva, fiind lipsiti de complexe doar in cazul unor partenere mult inferioare lor d.p.d.v intelectual (Rousseau si multi altii). Sunt atatea exemple de barbati frumosi si destepti, care se simt barbati si nu au complexe doar in prezentza unor femei… mult inferioare lor …Da, de acord, complexele si frustrarile nu ar trebui sa existe.

  Apreciază

  1. Avatarul lui Corina Ozon

   Ai surprins foarte bine nuanțele…

   Apreciază

 2. Avatarul lui Vali
  Vali

  Ufff,naspa si nici la dusman nu doresc asa ceva!!!

  Apreciază

  1. Avatarul lui Corina Ozon

   Vali, ești 40 sau 45 + ? 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: